ال سی دی ها و ال ای دی ها از نور پس زمینه ای به نام نور پس زمینه برای بهبود کیفیت تصویر استفاده می کنند. در صفحه نمایش های LCD، لامپ های فلورسنت تامین کننده این نور بودند و با پیشرفت تکنولوژی، لامپ های LED جایگزین لامپ های فلورسنت شده اند. تا انتها با هایکلاس همراه باشید.
یکی از دلایل خرابی صفحه نمایش خرابی نور پس زمینه است. در واقع، تصویر وجود دارد، اما چون نور پسزمینه معیوب است، یک تصویر سیاه و تار روی مانیتور دارید. برای اطمینان از خرابی نور پس زمینه صفحه، صفحه را روشن کنید و یک چراغ قوه را مستقیماً به آن بتابانید. اگر می توانید تصویر را ببینید، نور پس زمینه مانیتور معیوب است. در غیر این صورت، صفحه نمایش باید بررسی شود.
نور پس زمینه صفحه نمایش به رطوبت و ضربه بسیار حساس است و شایع ترین دلیل از کار افتادن آن رطوبت و ضربه است.
در گذشته لامپ های مورد استفاده در نور پس زمینه معمولاً فلورسنت بودند. برای تامین ولتاژ 600 تا 1000 ولت AC به یک برد درایور یا اینورتر نیاز بود.
اما در حال حاضر به دلیل مصرف انرژی کمتر ال ای دی ها و همچنین عمر بیشتر و کاهش چشمگیر قیمت ال ای دی ها، برای نور پس زمینه از دیودهای ساطع نور یا ال ای دی استفاده می شود. اکنون باید دلیل نامگذاری تلویزیون های LED را درک کنید. ساختار تلویزیون ال ای دی همانند ال سی دی است با این تفاوت که در نور پس زمینه از ال ای دی استفاده شده است و همین امر باعث کاهش چشمگیر مصرف برق، ضخامت تلویزیون و افزایش کیفیت و روشنایی تصویر شده است. .
برای خرید بک لایت تلویزیون کلیک کنید.
تفاوت نور پس زمینه تلویزیون ال ای دی در دو قسمت نوع لامپ، متریال ساخت و نحوه قرارگیری و چیدمان آنها مورد بحث قرار می گیرد. انواع مختلف نور پس زمینه تلویزیون LED عبارتند از:
تورهای LED
در نظم کامل
نشانگر LED لبه (بالا و پایین)
لبه روشن شد
به طور کلی اگر فرستنده بک لایت مشکل داشته باشد در اکثر مواقع باید بک لایت تعویض شود که هزینه بالایی خواهد داشت. برای این کار باید کارشناس را به معاینهکننده نشان دهید تا مشخص شود که مشکل قابل تعمیر است یا خیر. کارخانه دیجیتامیر با استفاده از تجهیزات حرفه ای و تیم حرفه ای آماده ارائه خدمات در بخش مانیتورینگ می باشد.